SLO CORR 2016 in nova organizacija!
Prispeval Marjan Šemrl   
ponedeljek, 20 Junij 2016 20:10

Upravni odbor Šahovske zveze Slovenije je na svoji seji 1. 6. 2016 sprejel naslednji sklep:

 

Dopisne šahiste, odbor za problemski šah in odbor sodnikov se pozove, da ustanovijo svoje društvo, preko katerega bodo sami pobirali članarine in kandidirali na razpise za sredstva.

 

Letošnji zbor dopisnih šahistov je volilni. V kolikor bo obveljal sklep UO ŠZS, bodo tudi naše volitve potekale v tem duhu. Potrebno bo izvoliti organe novoustanovljenega društva. Premisliti moramo tudi o nazivu društva, o vodenju računovodstva in druge podpore ter tudi na pridobitvanje sponzorjev ne smemo pozabiti.

 

RAZPIS ZA ORGANIZATORJA

 

Tudi letošnjo jesen bomo dopisni šahisti Slovenije organizirali svoje običajno letno srečanje na lokaciji izbranega organizatorja. Organizator lahko izbere termin, ki pa mora biti sobota, 3. ali 10. septembra.

 

 

Minimalni pogoji: 

  • sejna dvorana za 30 udeležencev,
  • kosilo ali malica,
  • šahovske garniture in ure za priložnostni turnir,

Dodatna ponudba:

  • jutranja kavica, sok,
  • praktične nagrade za najboljše na turnirju,
  • ogled krajevnih znamenitosti,
  • presenečenja ...

Prijave sprejemamo do 20. julija na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Svet za dopisni šah bo do 31.7.2014 izbral organizatorja, ki bo ponudil najboljše pogoje. Takoj ko bo izbran letošnji organizator, bomo začeli z intenzivno promocijo kraja na tej spletni strani in na socialnih omrežjih Facebook in Twitter.

 

FOTOZGODBA 2012 - Črna na Koroškem (klik ...)

 

{jcomments on}

Zadnjič posodobljeno: ponedeljek, 20 Junij 2016 20:36
 

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev. Potrdite s klikom na gumb, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Sprejmem piškotke s spletne strani.