RAZPIS XVI. DRŽAVNEGA PRVENSTVA SLOVENIJE V DOPISNEM ŠAHU
Prispeval Gregor   
četrtek, 09 September 2010 16:11

 

Svet za dopisni šah pri ŠZS razpisuje XVI. državno prvenstvo za posameznike v dopisnem šahu. Tekmovanje bo v celoti odigrano na spletnem strežniku ICCF, nastopilo pa bo 9-17 tekmovalcev. Zbiranje prijav in tekmovanje bo potekalo v skladu z veljavnim pravilnikom, ki ga najdete na spletnem naslovu: http://www.dopisni-sah.eu/Joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=153&Itemid=63 oziroma v ustreznem poglavju »Državna prvenstva« naše spletne strani www.dopisni-sah.eu.

Tekmovanje bo izvedeno, v kolikor bo prijavljenih najmanj 9 igralcev iz spodaj naštetih treh skupin. Za sam potek prijavljanja veljajo naslednja dodatna pravila:

  1. Prijavljanje poteka po elektronski pošti:
    Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

    Upoštevali bomo samo pravilno izpolnjene prijave, ki morajo vsebovati:
    • ime in priimek,
    • elektronsko pošto,
    • telefonsko številko.
  1. Začetek zbiranja prijav je 9. 9. 2012 točno ob 9.00 uri. Vse pred začetnim rokom vnesene prijave ter nepravilne in nepopolne prijave bodo neveljavne in zato izbrisane.
  2. Prijavni rok se zaključi 9. 10. 2012 ob 9.00 uri. Prijavni rok se lahko zaključi tudi predhodno v primeru, ko se prijavi 17 igralcev z veljavnimi normami ali ratingom 2450+. Predviden začetek tekmovanja je 15.10.2012.
  3. Pravico do nastopa imajo vsi državljani republike Slovenije.

Glede na že omenjeni pravilnik, se bo seznam udeležencev oblikoval tako, da ima najprej prednost 1. skupina, nato 2. skupina in nazadnje 3. skupina prijavljenih. V posamezne skupine spadajo:

  1. SKUPINA:


Igralci z veljavnimi in še neizkoriščenimi normami po seznamu, ki ga najdete na spletnem naslovu:
http://www.dopisni-sah.eu/Joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=154:drzavonorme&catid=34:games&Itemid=59

oziroma v ustreznem poglavju »Državna prvenstva« naše spletne strani www.dopisni-sah.eu.
in igralci z ratingom ICCF 2450 ali višjim po rating listi ICCF 2012/4, ki velja od 01.10.2012 dalje.

V primeru, da bo iz 1. skupine prijavljenih več kot 17 igralcev, imajo prednost tisti, ki so se prijavili prej. 

  1. SKUPINA:


V to skupino sodijo ostali igralci z veljavnim ratingom ICCF 2200 ali več (lista 2012/4). V primeru, da je iz 1. skupine prijavljenih manj kot 13 igralcev, se seznam udeležencev dopolni z igralci iz 2. skupine. Prednost imajo igralci z višjim ratingom. V primeru, da bo iz 1. skupine prijavljenih 14 ali 16 igralcev, se seznam udeležencev dopolni z igralcem, ki ima v 2. skupini prijavljenih najvišji rating. 

  1. SKUPINA:


V to skupino spadajo vsi ostali državljani republike Slovenije. Če je število prijavljenih iz prvih dveh skupin še vedno manjše od 13, se seznam udeležencev dopolni z ostalimi prijavljenimi igralci, pri čemer imajo prednost tisti, ki so se prijavili prej.



Predsednik SDŠ in komisar DP: dr. DANILO KORŽE

Zadnjič posodobljeno: ponedeljek, 10 September 2012 09:11
 

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev. Potrdite s klikom na gumb, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Sprejmem piškotke s spletne strani.