Končano 12. DP Slovenije v dopisnem šahu
Prispeval Danilo Korže   
petek, 07 Oktober 2011 06:53

 

Državni prvak je Gregor Vohl

Po skoraj treh letih od pričetka je končano 12. DP Slovenije v dopisnem šahu. 12. državni prvak je bil sicer že nekaj časa znan, to je naš administrator spletne strani, Gregor Vohl (9,5 točk), sicer diplomirani inženir računalništva. Drugo mesto je z zmago v zadnji partiji osvojil Ivan Ravnik (9 točk), tretje pa Stane Korošec, ki je zbral 8,5 točke.

V teku je še 13. DP Slovenije, kjer sicer tečeta le še dve partiji, a ena vpliva na rezultat pri vrhu, čeprav je 13. prvak že tudi znan, to je Milan Horvat, ki je zbral 9 točk.

Prav tako še poteka 14. DP Slovenije, kjer teče še 9 partij, stanje pri vrhu tabele pa je izredno izenačeno in je možno, da bo na koncu odločal celo Sonneborn Berger količnik.

Razpisano pa je že tudi 15. DP Slovenije, kjer je trenutno že 11 prijavljenih, rok za prijave pa je odprt še par dni, to je do 12. oktobra zvečer. Vljudno vabljeni, šahisti in šahistke, da se preizkusite v znanju in potrpežljivosti!

{jcomments on}

Zadnjič posodobljeno: ponedeljek, 10 Oktober 2011 12:20
 

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev. Potrdite s klikom na gumb, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Sprejmem piškotke s spletne strani.