Trd boj za direktorja cone EU
Prispeval Marjan Šemrl   
četrtek, 20 Oktober 2011 22:25

 

Kandidata sta dva Italijana

V teku je volilni postopek za mesto novega direktorja ICCF cone I - Evropa. Do 15. novembra poteka kampanija, potem pa bomo nacionalni delegati pozvani, da glasujemo za enega od kandidatov.

Nacionalne nominacije so postregle z nenavadnim presenečenjem. Pričakovali smo, da bo dosedanji direktor dobil enega ali več protikandidatov iz drugih držav. Pa se je obrnilo drugače. Znotraj italijanske zveze se niso uspeli dogovoriti o enotnem nastopu na teh volitvah in tako v igro pošiljajo dva svoja predstavnika.

Prvi kandidat je dosedanji direktor Gian-Maria Tani (predstavitev), drugi pa Marco Caressa, ki za ICCF  opravlja delo komisarja za uradne turnirje, kot so svetovna prvenstva in olimpijade (predstavitev). Italijanska dopisna zveza uradno podpira kandidaturo Marca Caresse.

In še najnovejša vest: Kongres ICCF 2012 ne bo v Južni Afriki. To je sprejel izvršilni odbor ICCF-a in kot razlog navedel logistične težave s potovanjem delegatov. Išče se nov organizator, opcija pa je tudi, da se kongres ne organizira in se sestane le vodstvo ICCF-a.

{jcomments on}

Zadnjič posodobljeno: torek, 25 Oktober 2011 08:02
 

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev. Potrdite s klikom na gumb, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Sprejmem piškotke s spletne strani.