Polfinalni turnirji SLO - 15 let v ICCF
Prispeval Marjan Šemrl   
petek, 25 Maj 2012 08:53

 

Slovenci ostali brez finala!

Polfinalni ciklus mednarodnega turnirja "Slovenija 15 let članstva v ICCF" je praktično končan. Igra se le še ena partija v 8. skupini, ki pa neposredno odloča o zmagovalcu skupine in zadnjem finalistu.

Na polfinalni stopnji je nastopilo 143 igralcev, ki so bili v razporejeni v 13 skupin z 11 nastopajočimi. Pravzaprav je bilo igralcev nekoliko manj, ker so nekateri izkoristili razpisno možnost in nastopili na dveh turnirjih. Finalisti, ki so bodo potegovali tudi za denarne nagrade so že postali: Sikorsky, Schubert in Starke (Nemčija), Westera in Jong (Nizozemska), Ottesen in Larsen  (Danska), Pheby (Anglija), Kubicki (Poljska), Bleker (Grčija), Perez (Španija) in Brodt (Rusija).

Kaj reči o dokaj številčnem slovenskem zastopstvu? Vsi so nastopili zelo solidno in na nivoju svojega znanja. Posamezni rezultati so razvidni iz naslednje preglednice. Nekaterim je na koncu malce ponagajala tudi sreča. Odlični Ivan Ravnik je v 4. skupini delil prvo mesto in izpadel po drugem kriteriju. Nekaj podobnega se obeta tudi Bojanu Fajsu v 8. skupini.

{jcomments on}

Zadnjič posodobljeno: nedelja, 03 Junij 2012 21:00
 

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev. Potrdite s klikom na gumb, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Sprejmem piškotke s spletne strani.