SLO CORR 2012
Prispeval Marjan Šemrl   
petek, 15 Junij 2012 15:05

 

Volitve novega Sveta za dopisni šah!

V razpisu za organizatorja letošnjega srečanja slovenskih dopisnih šahistov je opredeljeno, da je rok za prijavo možnih gostiteljev do 8. julija. Doslej smo pridobili eno ponudbo, ki ustreza vsem razpisanim pogojem. V primeru, da do 8. julija ne prejmemo dodatnih ponudb, bo letošnje srečanje 1. septembra v kraju, kjer ga doslej še nismo imeli.

Letos bodo pomembna točka dnevnega reda volitve novega Sveta za dopisni šah. Na srečanju bomo za naslednje 4-letno obdobje izvolili: 

  • predsednika SDŠ,
  • selektorja slovenskih reprezentanc,
  • delegata v ICCF in
  • še do 3 dodatne člane SDŠ

Da bo odločanje o ljudeh, ki bodo zadolženi za razvoj slovenskega dopisnega šaha v obdobju 2012 – 2016 potekalo kvalitetno in transparentno, bo letos kandidacijski postopek izveden že pred srečanjem in sicer zaradi poletnih mesecev najkasneje do 31. 7. 2012. V ta namen je že odprta forumska rubrika SLOCORR 2012, vidna samo slovenskim dopisnim šahistom, ki so prijavljeni na spletni strani. Dopisniki, ki želijo kandidirati za določeno funkcijo v SDŠ, se lahko v forumu javijo sami, lahko pa jih z njihovim soglasjem predlagajo drugi člani.

Zelo je zaželeno, da kandidati opredelijo področje, na katerem želijo delovati in predstavijo kratek načrt svojega dela.

{jcomments on}

Zadnjič posodobljeno: torek, 19 Junij 2012 21:43
 

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev. Potrdite s klikom na gumb, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Sprejmem piškotke s spletne strani.