Zlati skakač Danilu Koržetu ...
Prispeval Marjan Šemrl   
ponedeljek, 03 September 2012 09:52

 

 ... in pokali za tri končana državna prvenstva

Dr. Danilo Korže opravlja v Svetu za dopisni šah pri Šahovski zvezi Slovenije vsa nujna logistična opravila, brez katerih slovenskega dopisnega šaha ne bi moglo biti: organizacijo in sojenje domačih in mednarodnih dopisnih šahovskih turnirjev, skrbi za prijavo igralcev na domače in mednarodne turnirje, opravlja vse nujne administrativne posle, predvsem pa opravlja težko nalogo predsednika Sveta za dopisni šah Slovenije. Tudi zaradi njegove prijetne in dobrodušne osebnosti, ki sproti zglajuje vsa nesoglasja, je vzdušje, učinkovitost in uspešnost v moštvu slovenskih dopisnikov na pregovorno visoki ravni.

Za izredne zasluge na področju dopisnega šaha dr. Danilu Koržetu podeljujemo priznanje ZLATI SKAKAČ 2012!

Na seji smo podelili pokale za kar tri končana državna prvenstva:

 

12. državno prvenstvo: 1. Gregor Vohl, 2. Ivan Ravnik, 3. Stane Korošec.

13. državno prvenstvo: 1. Milan Horvat, 2. Stane Korošec, 3. Janko Potrata.

14. državno prvenstvo: 1. Klemen Sorčnik, 2. Dušan Leben, 3. Marjan Veček.

Nagrade in priznanja je podelila županja Romana Lesjak, ki se je skoraj ves dan na tak ali drugačen način družila z nami. Tudi sama je namreč zavzeta športnica ter športna delavka in ne boste verjeli – gospa poseduje črni pas v karateju. Tudi sicer smo o njej in njeni agilnosti iz ust domačinov slišali le pohvalne in spoštljive besede, več o njenih dejavnostih pa si lahko preberete TUKAJ.

Poročna dvorana Občine Črna na Koroškem se s prijetnim okoljem in vso potrebno oskrbo pogosto uporablja tudi za seminarje, tečaje, predavanja, razstave ter podobne dogodke.

{jcomments on}

Zadnjič posodobljeno: ponedeljek, 03 September 2012 18:01
 

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev. Potrdite s klikom na gumb, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Sprejmem piškotke s spletne strani.