Aktualno ...
Prispeval Marjan Šemrl   
četrtek, 20 September 2012 10:04

 

1. DOWNLOAD PRIROČNIKA. Pred začetkom 16. državnega prvenstva se je izredno povečalo zanimanje za priročnik "Veščina analize v dopisnem šahu". Priročnik v elektronskem formatu si lahko snamete TUKAJ, geslo za razpakiranje pa dobite, če to vašo željo javite na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

2. 16. DRŽAVNO PRVENSTVO. Še vedno sprejemamo prijave za nastop na prvenstvu. Preberite RAZPIS, prijave pa pošljite na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

3. TABELA MEDNARODNIH NASTOPOV. Novi selektor Aleš Borštnik je objavil tabelo mednarodnih reprezentančnih nastopov v naslednjem obdobju. Na reprezentančne nastope lahko računate prav vsi močnejši igralci iz Slovenije, bo pa selektor vzpostavil posamične kontakte z igralci takoj, ko bodo znani točni termini najpomembnejših tekmovanj. Ustrezno vprašanje smo že naslovili na ICCF.

4. AVTOBIOGRAFSKA ZGODBA. Marjan Veček nadaljuje izjemno zanimivo zgodbo o dopisnih časih, ki so nekoč bili, pa jih ne bo nikoli več. Vse skupaj je opremljeno tudi z unikatnim dokumentarnim gradivom. Branje nadvse priporočamo.

5. FOTOZGODBA. Animirane fotografije srečanja dopisnih šahistov v Črni na Koroškem, objavljene na YouTube.

6. ZAKLADNICA IDEJ Na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.   nam pošljite svojo pozicijo! Vpišite povezavo do vaše partije na ICCF strežniku, številko poteze, ki je posebej zanimiva in nekaj stavkov obrazložitve. Vse prejete zanimivosti bodo še dodatno obdelane in objavljene v naši zakladnici, najboljše med njimi pa tudi v reviji Šahovska misel.

{jcomments on}

Zadnjič posodobljeno: četrtek, 20 September 2012 22:05
 

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev. Potrdite s klikom na gumb, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Sprejmem piškotke s spletne strani.