Priznanja na SLO CORR 2013
Prispeval Marjan Šemrl   
torek, 10 September 2013 22:22

 

Poleg Antona Čoparja, ki je prejel priznanje Zlati skakač za dolgoletno požrtvovalno nastopanje v slovenski reprezentanci, so priznanja prejeli tudi drugi naši igralci, ki so se v zadnjem obdobju izkazali z odličnimi rezultati.

Naša ekipa je na tekmovanju sredozemskih držav Mare Nostrum IV osvojila bronasto odličje. Turški organizatorji so prispevali krasne, originalne medalje.

alt

Milan Horvat, Bojan Fajs, Gregor Vohl in Danilo Korže (za Branka Kosiča)

 

FOTOGALERIJA 

alt

Oskar Janežič,  15. prvak Slovenije, se našega srečanja ni mogel udeležiti. Predsednik Danilo Korže mu je predal pokal kar v Mariboru. 

alt

 Oskar Janežič

Andrej Novak, ki  je po vsej verjetnosti presenetil samega sebe, je prejel pokal za fenomenalno drugo mesto na 15. državnem prvenstvu. alt

Andrej Novak

Danilo Korže je prejel posebej oblikovano bronasto priznanje za odličen nastop, tretje mesto in velemojstrski naslov na spominskem turnirju v čast Andreju Šuštaršiču.

alt

Danilo Korže

Naš evropski podprvak Bojan Fajs je z majhno zamudo prejel medaljo in priznanje ICCF za osvojen naslov višjega mednarodnega mojstra.

alt

Bojan Fajs

Najbolj vztrajni udeleženci smo odigrali še priložnostni turnir v pospešenem tempu. Najboljši smo prejeli spominske medalje.

alt

Danilo Korže (2.), Marjan Šemrl (1.) in Andrej Novak (3.)

{jcomments on}

Zadnjič posodobljeno: sobota, 14 September 2013 23:49
 

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev. Potrdite s klikom na gumb, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Sprejmem piškotke s spletne strani.