Prvo mladinsko prvenstvo Slovenije
Prispeval Marjan Šemrl   
torek, 19 November 2013 17:01

 

RAZPIS TEKMOVANJA

Svet za dopisni šah pri ŠZS v sodelovanju s Komisijo za mladinski šah razpisuje 1. državno posamično mladinsko prvenstvo v dopisnem šahu.

Prvenstvo je odprto za šahistke in šahiste Slovenije, ki bodo na dan 31. 12. 2013 stari manj kot 20 let. Igra se na spletnem strežniku ICCF, po pravilih, ki so določena v Pravilniku državnih prvenstev Slovenije v dopisnem šahu ,s skrajšanim časom za razmišljanje - 30 dni za vsakih 10 potez.

Rok za prijavo je 3. december, uradni začetek tekmovanja pa je 15. december 2013. Prijave pošljite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.   in/ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Organizator si pridržuje pravico, da prvenstva ne izvede, če bo prijavljenih manj kot pet igralcev.

Rezultati tekmovanja bodo upoštevani v točkovanje za izbor najboljšega šahovskega krožka v Sloveniji. Vsak udeleženec dobi zastonj e-knjigo - priročnik z navodili igranja dopisnega šaha našega svetovnega prvaka v dopisnem šahu in velemojstra Marjana Šemrla.

Pri prijavi naj vsak tekmovalec pošlje naslednje podatke:

  • Ime in priimek
  • Datum rojstva
  • Naslov bivanja
  • Elektronska pošta
  • Kontaktna telefonska številka 

Pripravil: Viktor Jemec

{jcomments on}

Zadnjič posodobljeno: sreda, 04 December 2013 18:25
 

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev. Potrdite s klikom na gumb, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Sprejmem piškotke s spletne strani.