ICCF rating lista 2014/1
Prispeval Marjan Šemrl   
sobota, 14 December 2013 12:31

 

altPa jo imamo. Z nekajdnevno zamudo je na spletni strani ICCF  objavljena nova rating lista, ki bo veljala v prvem četrtletju naslednjega leta. Kot običajno, je tudi tokrat ob prvi listi v letu, premikov nekaj več. Iz liste se namreč izločijo igralci, ki so neaktivni več kot dve leti. Tako je iz slovenskega dela izpadel Peter Žebre, ki je dolgo časa držal tretje mesto v Sloveniji in bil trdno med najboljših 100 na svetu.

Med Slovenci je še vedno na prvem mestu Iztok Brunšek, opazne premike navzgor pa so dosegli Danilo Korže, Klemen Šivic in Darko Babič, ki je tudi novinec v najboljši slovenski dvajsterici. Poleg Babiča je "novinec" še Vladimir Turičnik, ki se je reaktiviral na visoko 11. mesto.

Naše pozicije so zaradi odhoda Žebreta v svetovnem merilu nekoliko izgubile na vrhu - med najboljših 100 na svetu imamo 3 igralce, dodatnih 7 med prvih 500 in še 8 med najboljših 1000 v svetovnem merilu. 

alt

 {jcomments on}

Zadnjič posodobljeno: sobota, 14 December 2013 15:01
 

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev. Potrdite s klikom na gumb, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Sprejmem piškotke s spletne strani.