Svetovni ekipni pokal
Prispeval Marjan Šemrl   
petek, 11 Junij 2021 18:04

Slovenija je udeležbo v tem tekmovanju odpovedala!

Razlog: bistveno premalo prijavljenih igralcev.

 

Nacionalna ekipa šteje 20 članov

 

Pred nami je novo svetovno tekmovanje za nacionalne ali mednacionalne ekipe na 20 deskah. Manjše države članice se lahko združijo v regije in nastopijo s skupno ekipo. Tekmovanje bo potekalo na izpadanje v treh ali štirih krogih. Posamezni krog tekmovanja traja eno leto.

 

Začetek: 1. avgust 2021

Igralni čas: Triple Block – 302 dni (161 dni po igralcu)

Originalni razpis: na spletni strani ICCF

 

V prvem krogu se lahko pomeri več ekip v skupini. V nadaljnje tekmovanje se uvrsti zmagovalec skupine, kjer so prvi kriterij match točke.

 

Po sklepu SDŠ bo Slovenija nastopila s samostojno ekipo in to le v primeru, da se bo za nastop prijavilo najmanj 20 igralcev. Poseben pogoj za nastop v ekipi Slovenije je rating ICCF ali FIDE vsaj 2100 točk. Nastopajoči se morajo zavedati, da gre za izjemno hiter tempo igranja (161 dni za celo partijo, brez dodatnega dopusta) ter da bodo v prvem krogu morda igrali 4 ali celo 6 partij.

 

Prijave za sodelovanje v ekipi Slovenije pošljite na email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. najkasneje do 20. junija 2021.

 

Zadnjič posodobljeno: nedelja, 20 Junij 2021 18:45
 

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev. Potrdite s klikom na gumb, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Sprejmem piškotke s spletne strani.