Spletni kongres ICCF 2021
Prispeval Marjan Šemrl   
sobota, 14 Avgust 2021 07:03

 

 

 

Redni letni kongres ICCF bi moral letos že drugič potekati v Glasgowu na Škotskem, vendar je bil tako kot lani odpovedan zaradi korona razmer. Tako bomo tudi letos delegati udeleženci virtualnega kongresa, ki v grobem izgleda takole:

  • Od junija dalje so se na spletu zbirali predlogi za kongresno glasovanje. Pri vsakem predlogu je bila omogočena tudi razprava. Letos je zbrano 40 predlogov. Trenutno je odprto glasovanje, ki bo trajalo do 28. avgusta. Predloge si lahko ogledate na: https://www.iccf.com/Proposals.aspx?id=74.
  • V soboto, 21. avgusta, ob 14. uri, bo potekala virtualna seja preko sistema Zoom. Neposredni prenos za vse zainteresirane bo v živo tudi preko  You Tube vmesnika.
  • Medalje in priznanja bomo za svoje člane delegati prejeli po pošti. Medalje, ki bodo pravočasno prispele, bodo podeljene na našem srečanju, ki bo 4. septembra v Črni na Koroškem.
  • Kongresne predloge, ki so pomembni za naše članstvo (niso formalnega značaja), bom prevedel in dal v javno razpravo na naši facebook strani: https://www.facebook.com/groups/779496945540383.
Zadnjič posodobljeno: nedelja, 05 September 2021 09:53
 

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev. Potrdite s klikom na gumb, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Sprejmem piškotke s spletne strani.