SLOCORR 2016 - Zapisnik seje
Prispeval Marjan Šemrl   
torek, 20 September 2016 19:48

 

Zapisnik seje zbora

Poročilo predsednika

Poročilo delegata ICCF

Nova formula za obračun časa pri ICCF

 

 

Na volilnem zboru dopisnih šahistov Slovenije je bilo izvoljeno novo vodstvo z naslednjimi zadolžitvami:

Danilo Korže: predsednik, vodenje Sveta za dopisni šah, organizacija in sojenje domačih turnirjev, organizacija in sojenje turnirjev mednarodnega ranga, prijavljanje igralcev v sistem ICCF in njihovo uvodno seznanjanje, poročila in administracija v zvezi z delovanjem dopisne zveze.

Aleš Borštnik: selektor reprezentanc, spremljanje reprezentančnega koledarja, določanje prioritet in tekmovalnih ciljev, določanje kapetanov in igralcev za ekipne nastope in tempiranje razpoložljivosti igralcev, spremljanje napredka posameznih igralcev in delovanja posameznih selekcij, pomoč kapetanom po potrebi, predlaganje igralcev za nastop na memorialih, dogovarjanje za mednarodne dvoboje.

Marjan Šemrl: delegat pri ICCF, udeležba na kongresih ICCF, stiki in korespondenca s funkcionarji ICCF in ostalimi delegati, dogovarjanje za mednarodne dvoboje in nastope na memorialih, skrb za delovanje naše zveze in igralcev skladno s pravili ICCF, pisanje člankov za spletno stran in Facebook, pisanje in urejanje rubrike v Šahovski misli, promoviranje dopisnega šaha med igralci OTB.

Milan Horvat: spremljanje nove programske tehnologije (motorji, vmesniki, baze …), uvajanje nove tehnologije v slovenski dopisni šah, pridobivanje in komuniciranje z morebitnimi sponzorji.

Gregor Vohl: administracija spletnega portala, prenova spletnega portala, sojenje domačih dopisnih turnirjev.

 

{jcomments on}

Zadnjič posodobljeno: torek, 20 September 2016 20:57
 

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev. Potrdite s klikom na gumb, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Sprejmem piškotke s spletne strani.