Turnir ob 5-letnici spletnega strežnika ICCF
Prispeval Danilo Korže   
petek, 17 December 2010 18:25

Mednarodna dopisna zveza ICCF organizira nov turnir ob 5-letnici spletnega strežnika.{jcomments on}

Pri tem se malo zgledujejo po našem turnirju 15-let Slovenije kot članice ICCF. Turnir bo namreč prav tako trostopenjski (preliminarni, polfinalni in finalni turnir), časovna kontrola bo enaka (30 dni za 10 potez), možno bo tudi osvajati norme. Prijave se že zbirajo, do vključno 1. marca 2011. 

Prijavnina je najnižja, ki jo ICCF omogoča, to je le 8,10 EUR za eno sekcijo. Vsak nov igralec (ki še nima ICCF ID-ja) ter vsi igralci, ki so nosilci poljubnega naslova ICCF ali FIDE lahko nastopijo v eni sekciji brezplačno (prijava tukaj), dodatne skupine (in vsi ostali igralci) pa se plačajo po omenjeni ceni 8,10 EUR (prijava tukaj). Prijave so tokrat možne le preko DE (direct entry), plačila pa preko storitve PayPal. Sodelujejo lahko vsi igralci, brez omejitev.

Originalni razpis je objavljen na tej povezavi.

Še napotek: za uporabo PayPal storitve potrebujete veljavno kreditno kartico, preko katere teče na koncu plačilo, če na računu PayPal nimate denarja od predhodnih transakcij.

Zadnjič posodobljeno: petek, 17 December 2010 19:00
 

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev. Potrdite s klikom na gumb, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Sprejmem piškotke s spletne strani.