5. Odprti turnir na spletnem strežniku
Prispeval Marjan Šemrl   
ponedeljek, 05 Marec 2012 21:16

 

Začetniki imajo turnir zastonj!

Razpisan je že 5. ciklus velikega mednarodnega turnirja 5th ICCF WEBCHESS OPEN TOURNAMENT. Turnir se igra v treh stopnjah: predtekmovanje, polfinale in finale. Primeren je tako za začetnike, kot tudi za izkušene tekmovalce.

V predtekmovanju se bodo formirale skupine po 8 igralcev in le zmagovalec skupine napreduje v naslednjo stopnjo. Posamezen igralec se lahko prijavi za nastop v več predtekmovalnih skupinah.

Prijavite se lahko neposredno preko sistema Direct Entry (plačilo preko Pay Pal računa) ali pa preko nacionalne zveze na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.   Danila Koržeta. V drugem primeru morate predhodno nakazati na račun Šahovske zveze Slovenije po 11 EUR za vsak prijavljen turnir. Primer plačilnega naloga najdete na tej povezavi.

Posebne ugodnosti so deležni začetniki, ki prvič igrajo (ratingirano partijo) pri ICCF. Ti imajo brezplačen dostop do enega turnirja v predtekmovanju.

Zadnji rok za neposredno prijavo je 30. 4., za prijavo preko nacionalne zveze pa 20. 4. 2012. Ostale podrobnosti so razvidne iz originalnega razpisa

Na koncu velja še omeniti, da je doslej največji slovenski uspeh na tem tekmovanju dosegel višji mednarodni mojster Peter Žebre, ki je v finalu prvega ciklusa zasedel sijajno drugo mesto!  

{jcomments on} 

Zadnjič posodobljeno: ponedeljek, 05 Marec 2012 21:24
 

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev. Potrdite s klikom na gumb, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Sprejmem piškotke s spletne strani.