Kdo v Sloveniji je najmočnejši v oblaku?
Prispeval Marjan Šemrl   
ponedeljek, 01 Oktober 2012 10:16

 

RAČUNALNIŠKA PODJETJA:

Dopisni šahisti vam ponujamo odlično poslovno potezo!

Gremo skupaj na olimpijado!

 

Za skoraj vsako podjetniško dejavnost obstaja športna panoga, ki je z njo naravno povezana. Pa ne samo povezana – šport je idealno področje za uspešno promocijo blagovnih znamk. Tako proizvajalci in trgovci s področja prehranskih dodatkov sponzorirajo fizično aktivne športe, avtomobilska industrija pa Formulo 1.

Kaj pa računalniška in informacijska tehnologija? Po malem se najde povsod, vendar nikjer ne tako intenzivno kot v dopisnem šahu! V zadnjem času je veliko govora o računalništvu v oblaku. Mnoga podjetja se trudijo, da bi prodrla na trg s svojo moderno tehnologijo. Mi uporabniki pa se ne znamo odločiti, kdo je najboljši in najmočnejši v Sloveniji?

Slovenska reprezentanca v dopisnem šahu se intenzivno pripravlja za nastop v finalu 18. dopisne šahovske olimpijade. Imamo odlično ekipo, ki sodi v sam svetovni vrh in olimpijska medalja je povsem realen cilj. Ali bomo boljši od Rusije, ZDA, Italije, Francije, Španije ...? Ali bomo morebiti boljši celo od Nemčije?  V 6-članski reprezentanci je svetovni prvak Marjan Šemrl in še štirje velemojstri dopisnega šaha. Tekmovanja v dopisnem šahu trajajo v povprečju dve leti in za obdobje 2013-14 želimo najti sponzorja. Kaj potrebujemo? Potrebujemo le majhno uslugo podjetja, ki je v Sloveniji najmočnejše v oblaku. Računalništvo v oblaku je namreč natančno tisto, kar potrebujemo! Močna strojna in sistemska oprema z oddaljenim dostopom je vse, kar pričakujemo od najboljšega v Sloveniji. Za programsko opremo bomo poskrbeli sami.

Kaj bo podjetje, ki je v Sloveniji najmočnejše v oblaku, z nami pridobilo? Veliko več, kot je vložek v sponzorstvo slovenske reprezentance, ki obljublja medaljo. V dveh letih se bo nabralo vsaj 50 spletnih člankov doma in v tujini, objave pa bodo tudi v forumih, blogih, Facebooku in Twitterju ... Sponzor bo imel pravico do reklamiranja svojih storitev z navajanjem naših referenc. In ko nam bo skupaj uspelo, sledi še pika na i - objave v največjih slovenskih medijih. Približno take objave, kot so bile pred letom dni, ko je Slovenija dobila 24. svetovnega prvaka v zgodovini dopisnega šaha.

Kdo si upa, kdo zna biti najboljši in najmočnejši v Sloveniji? Kdo se želi skupaj z nami promovirati v Sloveniji in svetu? Kdo želi postati naš sponzor?

Javite se na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . To je odlična poslovna poteza! Skupaj gremo na vrh!

Zadnjič posodobljeno: ponedeljek, 01 Oktober 2012 20:25
 

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev. Potrdite s klikom na gumb, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Sprejmem piškotke s spletne strani.