Prijateljski dvoboji
Prispeval Marjan Šemrl   
sobota, 17 November 2012 22:13

 

Rusija : Ostala Evropa

Na vidiku sta dva prijateljska dvoboja, ki bosta zanimiva za slovenske igralce. Že 15. decembra se začenja prijateljski dvoboj RUSIJA - OSTALA EVROPA na kar 100 deskah. Vsak igralec bo odigral z nasprotnikom dve partiji, eno z belimi in drugo s črnimi figurami. Slovenija je povabljena, da za ta dvoboj nominira tri svoje igralce. Prijavni rok je izredno kratek, zato vse zainteresirane prosim, da se javijo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.  najkasneje do 23. 11. 2012. Prednost pri nominaciji bodo imeli igralci z višjim ratingom. Približno sliko o rangu tekmovanja si lahko ustvarite, če pogledate tabelo podobnega dvoboja Ukrajina - Ostala Evropa, ki je v teku od lanskega leta.

Na vidiku pa je tudi prijateljski dvoboj slovenske reprezentance do ratinga 2300 na okvirno 15 deskah. Bodoči nasprotniki, s katerimi dogovor še poteka, imajo precej čudne navade. Spat hodijo takrat, ko mi vstajamo ...

{jcomments on}

Zadnjič posodobljeno: sobota, 17 November 2012 22:19
 

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev. Potrdite s klikom na gumb, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Sprejmem piškotke s spletne strani.