Polfinalni turnirji za svetovno prvenstvo
Prispeval Marjan Šemrl   
ponedeljek, 18 Marec 2019 11:42

 

 

 

Iz pisarne ICCF smo prejeli razpis rednega letnega ciklusa polfinalnih turnirjev za posamično svetovno prvenstvo. Originalni razpis najdete med novicami na uradni strani ICCF.

 

Glede na pretekle dosežke imajo neposredno pravico nastopa naslednji slovenski igralci: Milan Horvat, Niko Praznik, Franc Zajšek in Klemen Sorčnik. Poleg imenovanih imajo neposredno pravico nastopa igralci, ki izpolnjujejo vsaj enega od naslednjih kriterijev:

  • Igralci z naslovom IM in ratingom > 2500,
  • Igralci z naslovom SIM in ratingom > 2450,
  • Igralci z naslovom GM in ratingom > 2400,
  • Igralci z ratingom > 2550,
  • 1 igralec z ratingom 2400+, ki ne izpolnjuje drugih pogojev in ga nominira nacionalna zveza.

Igralca po zadnji alineji bo med prijavljenimi kandidati izbral Svet za dopisni šah.  Vsi, ki želite biti nominirani po tem kriteriju, se morate prijaviti najkasneje do 31. 3. 2019 na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Začetek tekmovanja je 20. 6. 2019.

 

Ostali upravičenci se prijavite neposredno na spletni strani ICCF pod rubriko "New events". Praznik in Zajšek imata brezplačno prijavo, zato izbereta prijavo preko nacionalne zveze. Ostale pa prosimo, da izberejo prijavo preko sistema 'Direct Entry', da se izognejo plačevanju prijavnine preko ŠZS.

 

{jcomments on}

Zadnjič posodobljeno: sreda, 15 April 2020 17:25
 

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev. Potrdite s klikom na gumb, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Sprejmem piškotke s spletne strani.