SLOCORR 2019 v slikah
Prispeval Marjan Šemrl   
torek, 17 September 2019 17:31

 

 

Še več fotografij najdete na povezavi: TUKAJ.

 

Nagrad in priznanj za polno mizo je čakalo, da pridejo v roke tistih, ki so si jih v preteklem letu zaslužili. Še prej pa smo morali opraviti s formalnim delom seje.

 

Udeleženci srečanja so z vprašanji in svežimi idejami sodelovali v razpravi.

 

Člani Sveta za dopisni šah smo podali poročila o delu v preteklem letu. V posebni točki je pogovor tekel tudi o novostih na področju računalniške šahovske tehnologije.

 

 Aleš Malnar je prejel priznanje za osvojitev naslova mednarodnega mojstra. Naslov mednarodnega mojstra sta si prislužila še Niko Praznik in Marko Coklin, Viktor Jemec pa je postal višji mednarodni mojster. Novi mojstri dopisnega šaha so: Igor Kos, Janko Potrata, Blaž Bratovič in Borut Komarica. Dušan Leben, Boštjan Benko, Marijan Šeško pa so postali eksperti dopisnega šaha.

 

Novi 21. državni prvak v dopisnem šahu je postal Borut Komarica, drugouvrščeni pa je Ladislav Lendero. Na srečanju sta prejela spominska pokala. Tretji je Marjan Veček, ki se srečanja ni udeležil. Ob tej priliki smo razpisali že 23. državno prvenstvo, pri katerem bomo uporabili triple block sistem časovne kontrole.

 

 Najbolj zagrizeni smo odigrali turnir v pospešenem šahu.

 Rezultate najdete TUKAJ

 

 

Zadnjič posodobljeno: četrtek, 04 Junij 2020 09:06
 

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev. Potrdite s klikom na gumb, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Sprejmem piškotke s spletne strani.