ICCF novice
Prispeval Marjan Šemrl   
ponedeljek, 19 September 2011 19:52

 

Volitve predsednika evropske cone

Generalni sekretar ICCF nam je posredoval obvestilo o volitvah novega predsednika največje cone ICCF. To delo trenutno že dva mandata opravlja Italijan Gian-Maria Tani. Vsaka članica Cone I ima do 15. oktobra možnost, da nominira na ta položaj svojega kandidata, če seveda ima primernega. Originalni razpis si lahko preberete v forumu.

Evropska cona organizira zanimiv mednarodni dvoboj Ukrajina - "Ostala Evropa". Vsaka evropska članica ima pravico do nominacije dveh igralcev, pri čemer mora imeti prvi rating > 2150, drugi pa nižjega. Razpis dvoboja je objavljen v forumu. Na letošnjem kongresu evropske cone na Finskem (prešprical sem ga zaradi intervjuja) je bilo dogovorjeno, da bi bili tovrstni dvoboji vsako leto, vsakič pa bi v glavni vlogi nastopila druga država.

Če je morda kdo spregledal - do 1. 2. 2012 imate čas, da se prijavite za nastop na velikem mednarodnem dvoboju Witold's Friend's - Ostali svet. Dvoboj organizira dopisna zveza Poljske v spomin na pred časom preminulega mednarodnega sodnika, delegata in dopisnega delavca. Witold Bielecki je bil  priljubljen in v mednarodnih krogih izredno cenjena osebnost. (Originalni razpis).

V Witoldov spomin se bo igralo tudi ekipno "amatersko" prvenstvo Evrope (nekakšen Harro Otte II), kjer načeloma nastopajo igralci, ki se nikoli ne bodo prebili v  reprezentance svojih držav. Le dva igralca v ekipi imata lahko rating do 2050, ostali štirje pa do 2000. Čas za prijavo nacionalne selekcije je do 30. novembra. (Originalni razpis).

Vaše prijave in kandidature za nominacije pošljite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. našega predsednika.

{jcomments on}

Zadnjič posodobljeno: ponedeljek, 19 September 2011 20:20
 

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev. Potrdite s klikom na gumb, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Sprejmem piškotke s spletne strani.