Dobrodošli, Gost
Prosimo Prijava ali Registracija.    Ste izgubili geslo?

članarina za leto 2011
(1 bere) (1) gost
Pojdi na dnoStran: 1
TEMA: članarina za leto 2011
#666
članarina za leto 2011 pred 13 Let, 4 Mesecev  
Lp
Zanima me koliko bo znašala ,,članarina,, za leto 2011 ? Do kdaj najkasneje jo je potrebno plačati in kakšne prednosti nosi plačilo ?
Ker se hitro bliža konec leta 2010 in bi želel še vedno ostati v dopisnem šahu tudi s plačano članarino in s tem povezanimi privilegiji, se mi zdi kar prav, da se obvesti člane, da je napočil čas plačila.
Iz prebranega sem že ugotovil, da je plačilo potrebno poravnati do konca leta 2010, zanima me če je članarina enaka kot prej, torej 15 evrov.
andro
Izkušen
Objav: 51
graphgraph
Uporabnik trenutno ni prijavljen Kliknite tu za ogled profila tega uporabnika
Administrator je onemogočil pisanje neprijavljenim uporabnikom.
 
#668
Odg: članarina za leto 2011 pred 13 Let, 4 Mesecev  
Saj smo menda zapisali med sklepe na zboru: članarina ostaja 15 EUR, poravnali pa bi jo naj po možnosti že do konca meseca januarja.
Omogoča pa prijavljanje na vse turnirje, za katere potem plača prijavnino ŠZS, dostop do foruma, prenosa gradiva iz zaščitenega območja itd.
Treba je povedati, da se že z igranjem na enem samem turnirju na leto stroški prijavnine povrnejo, saj so prijavnine praviloma višje od 15 EUR. Gre za neke vrste članarino za klub dopisnih šahistov, čeprav formalno ne obstaja.
DaniloK
Genij
Objav: 165
graphgraph
Uporabnik trenutno ni prijavljen Kliknite tu za ogled profila tega uporabnika
Administrator je onemogočil pisanje neprijavljenim uporabnikom.
 
Pojdi na vrhStran: 1

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev. Potrdite s klikom na gumb, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Sprejmem piškotke s spletne strani.